23ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και η Global Asthma Association σας καλούν να συμμετάσχετε ενεργά στο 23ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί τις 5-8 Νοεμβρίου 2014 στην Αθήνα. Η μεγάλη, από όλες τις απόψεις, επιτυχία του 22ου Συνεδρίου, που έγινε στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, αποτέλεσε τον καταλύτη για την επιλογή του ίδιου χώρου και για το φετινό Συνέδριο.

Την πρώτη μέρα του Συνεδρίου προγραμματίζονται κλινικά φροντιστήρια σε εξειδικευμένα θέματα Πνευμονολογίας. Επίσης, κατά την έναρξη του Συνεδρίου θα ανακοινωθούν οι εκπαιδευτικές και ερευνητικές υποτροφίες που έχουν ήδη προκηρυχθεί από την ΕΠΕ.

Στη συνέχεια θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το κλινικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο που έχει παραχθεί πρόσφατα στη χώρα μας. Θα τεθεί σε συζήτηση και θα κριθεί καλόπιστα από το σύνολο των συνέδρων. Οι καλύτερες εργασίες θα βραβευθούν, αφού προηγηθεί αντικειμενική αξιολόγησή τους. Επίσης, θα δοθεί η ευκαιρία σε Έλληνες και ξένους «ειδικούς των ειδικών» να παρουσιάσουν θέματα αιχμής και ό,τι νεότερο υπάρχει σήμερα στη Πνευμονολογία.

Το 23ο Συνέδριο θα δώσει την ευκαιρία να συναντηθούν όλοι οι Πνευμονολόγοι της Ελλάδος, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ή άλλης ιδιότητος και να συζητήσουν τα ζέοντα θέματα της Πνευμονολογίας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μέσα από το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων θα επέλθει σύνθεση και περαιτέρω ενίσχυση και ανάδειξη της Ειδικότητάς μας στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΕ
Μ.Τουμπής

Σχολιάστε