ΟΜΑΔΑ ΧΑΠ

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Ομάδας ΧΑΠ της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με στόχο την όσο πληρέστερη ενημέρωση των συναδέλφων ιατρών για τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια. Περιλαμβάνει τις κατευθυντήριες οδηγίες, τις σημαντικές μελέτες που αφορούν τη νόσο, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, ειδικά θέματα για τη ΧΑΠ, καθώς και ενημέρωση για σημαντικά άρθρα που δημοσιεύονται στη διεθνή βιβλιογραφία και αφορούν στη ΧΑΠ.

Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε άμεση σύνδεση με τις ιστοσελίδες της Ε.Π.Ε, της ERS, του περιοδικού Πνεύμων, των Μεταπτυχιακών μαθημάτων και των κατευθυντήριων οδηγιών του Ε.Ο.Φ. για τις αναπνευστικές παθήσεις.
Υπάρχουν επίσης καταχωρημένα τα νέα και οι δραστηριότητες που αφορούν την Ομάδα ΧΑΠ, αλλά και την ειδικότητά μας γενικότερα.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με την ιστοσελίδα και η δυνατότητα καταχώρησης του σχολίου σας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δ.Σ. της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και τον Πρόεδρο της Καθηγητή κ. Κώστα Γουργουλιάνη για την υποστήριξη τους σε αυτό το εγχείρημα. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το συνάδελφο Φώτη Περλικό, χωρίς τη βοήθεια του οποίου δε θα είχε γίνει εφικτή η λειτουργία του συγκεκριμένου ιστότοπου.

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, σε μια περίοδο που η χώρα μας αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, θεωρούμε ότι η πιο αποτελεσματική αντίδραση είναι η αντίδραση ποιότητας. Ελπίζουμε η ιστοσελίδα της Ομάδας ΧΑΠ να βοηθήσει στην κατεύθυνση αυτή. Προσδοκούμε στη βοήθεια σας για τον εμπλουτισμό του περιεχομένου της ιστοσελίδας, καθώς και στις παρατηρήσεις σας σχετικά με το τι θα μπορούσε να διορθωθεί.

Φιλικά
Οι συντονιστές της Ομάδας ΧΑΠ
Στέλιος Μιχαηλίδης
Γεώργιος Χειλάς